2. Térségi műhelyfoglalkozás

2013. 04. 03

Fórum a természetes gyógymódokról, az egészségmegőrző táplálkozásról a kneipp-i tanok jegyében; és közös ötletelés az egészségmegőrzés- és egészségturizmus lehetőségiről a Hegyháton.

Üdvözöljük Önt a Kneipp-Lounge-ban!

2012. 06. 12

Végre megérkezett a meleg és a napsütés, amely mindenkit vonz a szabadba. Ez a leginkább megfelelőbb pillanat a kellemes zenéhez és egy pihentető estéhez a szabad ég alatt. 

Hogyan válhat egy módszer márkává?

2011. 12. 19

1890-ben Sebastian Kneipp megismerkedett egy würzburgi gyógyszerésszel, Leonhard Oberhäußer-rel, akinek közeli partnerei és barátai egyaránt meg voltak győződve arról, hogy a természetes módszerek jó...


Kneipp Ausztriában

Az Osztrák Kneipp Szövetségnek ma több, mint 50 000 tagja van, akik 200 Kneipp-Aktiv-Clubokkal egy sokrétű egészségprogramot kínálnak. Évente 10 alkalommal jelenik meg jelenik meg a Kneipp-folyóirat sok praktikus tippek a mindennapi egészségmegőrzéshez. A legfontosabb célok a jövőképben vannak összefoglalva. A Kneipp Szövetség minden szintjén önkéntes vezetőkkel működik: Aktiv-Club, Tartományi Szövetség és az ezeket összefogó országos szervezet szintjén is. A munka nem nyereségorientált, hanem közhasznú, mivel a cél, hogy minél több ember érezhesse jól magát a Kneipp által.

 

Forrás: http://www.kneippbund.at/content/show/21/ueber_uns.html