2. Térségi műhelyfoglalkozás

2013. 04. 03

Fórum a természetes gyógymódokról, az egészségmegőrző táplálkozásról a kneipp-i tanok jegyében; és közös ötletelés az egészségmegőrzés- és egészségturizmus lehetőségiről a Hegyháton.

Üdvözöljük Önt a Kneipp-Lounge-ban!

2012. 06. 12

Végre megérkezett a meleg és a napsütés, amely mindenkit vonz a szabadba. Ez a leginkább megfelelőbb pillanat a kellemes zenéhez és egy pihentető estéhez a szabad ég alatt. 

Hogyan válhat egy módszer márkává?

2011. 12. 19

1890-ben Sebastian Kneipp megismerkedett egy würzburgi gyógyszerésszel, Leonhard Oberhäußer-rel, akinek közeli partnerei és barátai egyaránt meg voltak győződve arról, hogy a természetes módszerek jó...


Fórum

Fórum » A Kneipp módszerről» Tapasztalatok

2.) Christian Smith 2011-11-16 22:24:36-kor a következőket írta
Lukász Papadímosz miniszterelnök az átmeneti kormány elsődleges feladatának nevezte az adósságválság megoldását célzó megállapodás ratifikálását. Ez a feltétele annak, hogy a trojka (Európai Bizottság, Európai Központi Bank, Nemzetközi Valutaalap) folyósítsa a pénzügyi mentőöv újabb, nyolcmilliárd eurós részletét.A 300 tagú parlamentben 255 képviselő biztosította támogatásáról az új kormányt, 38 a kabinet ellen szavazott – közölte Fíliposz Pecálnikosz házelnök. Ezzel a parlament hivatalosan is megerősítette tisztségében Papadímoszt és kormányát.A plenáris ülésen felolvasott nyilatkozatában a miniszterelnök kifejtette: bízik abban, hogy az euróövezet kilábal a jelenlegi válságából, dacára az egyes államok közötti nézetkülönbségeknek. A politikai vezetők meg fogják hozni azokat a döntéseket, amelyek a bankrendszer stabilitásához és szavahihetőségének biztosításához szükségesek.


1.) Christian Smith 2011-11-16 07:25:07-kor a következőket írta
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.